Bindevævsmassage

Har du smerter i dit bindevæv eller har du brug for at arbejde med din kropsholdning?

Hvis du oplever smerter i dit bindevæv ved bevægelse eller hvis du har brug for at arbejde med din kropsholdning, så kan bindevævsmassage være noget for dig. Der kan være mange andre årsager til, at du opsøger behandling med bindevævsmassage, men uanset årsagen, har jeg stor erfaring med behandlingsformen og jeg hjælper dig gerne til et liv med øget velvære.

Hvad er bindevævsmassage?

En bindevævsbehandling er en forholdsvis blid form for massage, som støtter hele din krop. Vi er vant til, at vores muskler bliver masseret, men ofte ligger spændingen i bindevævet omkring musklerne. Hvis dette er spændt, kan musklerne ikke finde naturlig afspænding. Vores bindevæv er forbundet gennem hele vores krop (ligesom vores nervevæv), så en afspænding et sted vil forplante sig til hele kroppen. Bindevævsmassage skaber ”rum” og velvære i kroppen, og giver mulighed for at kroppen kan genfinde sin naturlige balance.

Når jeg udfører bindevævsmassage, er det med blide og lette tryk eller strøg. Formålet er, at løsne spændinger i bindevæv, muskler og nervesystemet. Smerter i bindevævet opstår når muskler, der burde være adskilt, sætter sig sammen og trækker i hinanden. Dette kan blandt andet ske ved:

  • Piskesmæld
  • Psykiske traumer
  • Spændinger i ryg og lænd
  • Generelle muskelspændinger
  • Sportsskader

Hvornår bruger man denne behandlingsform? 

Vi bruger især bindevævsbehandling ved langvarige spændinger (dvs. de spændinger, som varer længere end 2-3 måneder), efter operationer (hjælper til at huden heler bedre og modstår arvævsdannelsen), i posttraumatisk periode (forbedrer blodcirkulation og modvirker kompensationspændingerne), samt ved piskesmæld.

Årsagerne kan være mange til, at du har smerter i bindevævet, men heldigvis er bindevævsmassage en effektiv behandlingsform, der kan lindre smerter for dig. Hos Kranio sakral terapi Hellerup behandler jeg bindevævet mellem hud og muskler for at løse problemer i din krop. Derudover har jeg gode erfaringer med, at behandlingen også kan påvirke dig positivt mentalt. Ved at trykke på særlige zoner på din krop, frigives nemlig hormonet oxytocin, der har en afstressende effekt. Så hvis du søger en kompetent behandler til at udføre bindevævsmassage København, så kan du roligt komme til mig.

Bindevævsmassage er godt for din kropsholdning

Hvis du oplever, at du falder sammen, enten når du sidder ned eller når du er ude at gå, så kan bindevævsmassage også være noget for dig. Ved at trykke og stryge henover din hud i bestemte retninger og rækkefølger, løsner jeg op i muskler, der får dig til at slappe mere af. Det betyder, at du har nemmere ved at rette dig ud og forbedre din kropsholdning. Samtidig kan bindevævsmassage øge din fleksibilitet og tilmed også øge dit mentale velvære.

Kranio sakral terapi Hellerup tilbyder flere behandlingsformer

Hvis du søger behandling mod andre gener, kan jeg også hjælpe dig. Jeg tilbyder nemlig en række behandlinger, som skal hjælpe dig videre til et smerte- og genefrit liv. Hvad enten du oplever udfordringer med fysiske gener eller har psykiske belastninger, så har jeg en behandlingsform til dig. Blandt andet tilbyder jeg følgende behandlinger:

Du kan læse mere om, hvilke former for behandling jeg ellers tilbyder, her.

Kranio sakral terapi – hvad går det ud på?

Filosofien bag kranio sakral terapi er, at jeg som behandler hjælper din krop med at løsne op i spændinger. Det er din krop, som gør arbejdet og jeg hjælper den blot på vej ved at foretage blide tryk omkring hovedet, ryggen og omkring dit bækken. Hvis du er nysgerrig på, om kranio sakral terapi kan hjælpe netop dig, er du mere en velkommen til at kontakte mig eller spørge om råd.

Du kan kontakte mig ved at trykke her.

Bindevævsmassage