Behandlinger

I klinikken kranio sakral terapi Hellerup tilbydes en række behandlinger og nogle af dem kan du læse mere om ved at klikke på nedenstående links.

Piskesmæld behandling

Kranio sakral terapi er en nænsom behandlingsform, som er effektiv i forhold til piskesmæld og dets følgegener.

Stress behandling

Behandling af stress med kst udføres med blide tryk på hoved, nakke, ryg og korsben, hvilket frembringer en afslappet følelse i krop og sind.

Organmassage

Organmassage er en meget blid massage af kroppens indre organer. Organmassage arbejder med at bedre de enkelte organers bevægelser.

Hjernerystelse behandling

Hvis du har været udsat for et kraftigt slag eller fald, som har medført hjernerystelse kan kranio sakral terapi være en effektiv behandlingsform.

Angst behandling

Angst behandling tager udgangspunkt i netop din situation, hvor jeg bl.a. løsninger fysiske spændinger og åbner for den selvhelende proces.

Bindevævsmassage

Hvis du oplever smerter i dit bindevæv ved bevægelse eller hvis du har brug for at arbejde med din kropsholdning, så kan bindevævsmassage være noget for dig.

Kæbespændinger

At have ondt i kæben kan være ubehageligt og skabe smerter, der trækker op i ansigtet, om i nakken og giver hovedpine. Derfor kan kranio sakral være løsningen.