Om mig

Om mig
Marianna Mose

Min interesse for kranio sakral terapien startede med, at jeg selv fik behov for behandling på grund af smerter. Jeg fandt hurtigt ud af, at denne behandlingsform passer rigtig godt til mig som har en lav smertetærskel og er sensitiv. Jeg fik lyst til at vide mere om hvorfor kranio sakral terapi virker når berøringerne er så blide. Jeg meldte mig derfor til grundkurset på Stanley Rosenberg instituttet.

Her lærte jeg teorien bag terapien og fik  afprøvet virkningen af simple teknikker på mine medkursister.

Jeg blev begejstret og besluttede mig til at blive uddannet som kranio sakral behandler på  Stanley Rosenberg instituttet.  I løbet af 2013 og 2014 tog jeg hele grunduddannelse, sideløbende med at jeg læste anatomi, fysiologi og sygdomslære ved læge Ole Købke. I 2015 fik jeg mit kranio sakral eksamensbevis og efterfølgende eksamensbeviser på anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Jeg videreuddanner mig løbende, og kan supplere mine behandlinger med organmassage –  en uddannelse som jeg har taget på Fulcrum Institute.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter som blandt andet arbejder for at bevare den etiske standard.

Foreningen af kranio sakral- og kropsterapeuter

Kranio sakral terapi historien

Tilbage til forsiden